Nemate flash player / You don't have flash player

Mrduja 2011.

 Da bi bio prvi moraš dobro da jedriš, da budeš brz i da imaš sreće.

Mi smo odlično jedrili, bili smo baš brzi, u splitska vrata smo ušli prvi, daleko ispred svih i kada misliš da si sve potrefio - vetar totalno stane i onda nemoćno plutaš i gledaš kako ONI koji su bili daleko iza tebe, vide tvoju sudbinu i odlučuju da idu uz Brač. Ti plutaš i gledaš za njima.

Sreća te napustila!

To su trenuci koje treba preživeti, a kada se konačno vetar probio i do nas, krenuli smo punim jedrima i do kraja uspeli tri broda da prestignemo. I nas su dva broda prestigla: Sajning (24m) i Wild Joe (21m) tako da smo na kraju u generalnom plasmanu peti, a u klasi drugi. Prvi u našoj klasi je Keković na istom brodu kao mi. U trenutku kada smo mi ostali bez vetra svi su bili daleko iza nas i imali su mesta da promene kurs i prvi dođu do vetra. Dok smo plutali oni su napravili toliku razliku da ih nismo mogli ugroziti do kraja regate. Čestitke!

Sada posle svega shvatiš kako je čudna ta Mrduja i ta splitrska vrata da je dovoljna samo jedna polu pogrešna odluka da te toliko kazni da svih 5 ipo sati, koliko je trajala trka, nemaš šansu za popravak.

Интересно получается. А где

Интересно получается. А где же настоящее независимое мнение? Хотя, как говорят, Ваши бы слова, да Богу в уши.

sjetite se mrdulje 2010

Mislim da nijesmo bili DALEKO iza vas na ulazu u spltska vrata. Odlicno ste jedrili ove i proslu mrduljsku,samo sto ovaj put nijeste imali sreca, kao prosle godine uz brac.puno pozdrava iz herceg novog