Nemate flash player / You don't have flash player

Održana proslava povodom završetka sezone 2010.

 14.12.2010. u Beogradu u salonu “Porshe-Beograd-Ada” održana je proslava Alligator Sailing Team-a povodom završetka takmičarske sezone 2010. U prisustvu brojnih prijatelja, ljubitelja jedrenja i novinara, najušpesniji srpski jedriličarski tim predstavio je izuzetne rezultate postignute u protekloj sezoni. Od 12 regata na kojima je Alligator Sailing Team učestvovao, na 10 takmičenja osvojio je 1. mesto u klasi, dok je samo jednom bio drugi, jedanput je morao da odustane, a čak 6 puta je osvojio 1. mesto u generalnom plasmanu!

U šestogodisnjoj istoriji Alligator Sailing Team-a učestvovali su na 67 regata, od kojih su na 42 osvojili 1.mesto u klasi, 9 puta bili drugi, a 23 puta bili apsolutni pobednici.

Skiper Vojislav Radivojević ukratko je predstavio svoje vidjenje ove uspešne sezone, predstavo svoju posadu, kao i planove za narednu sezonu. Ovom prilikom on je napomenuo da je timski rad glavna odlika Alligator Sailing Team, da je svaki član posade važna karika u lancu, koja doprinosi ovim sjajnim rezultatima.

Pogledajte fotografije